marți, 22 martie 2022

Ajuta-ma sa ajut !

 Salutare tuturor,

Este pentru prima oară când o instituție atât de importantă din România precum este Consiliul Superior al Magistraturii, devine partener al unei competiții sportive. Într-un proces este imposibil ca toate părțile implicate, avocati, judecatori, procurori, să aibă același scop și aceleași interese. „Noi vă invităm să avem măcar o dată pe an, cu toții, obiective comune: să alergăm pentru sănătatea noastră și să încercăm să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru, copii și tinerii aflați în situații vulnerabile”, arată organizatorii competiţiei.



Legal Half-Marathon este așadar prima competiție sportivă care a fost organizată de comunitatea juridică și este destinată oricărui iubitor de alergare. Competiţia se bucură de susținerea doamnei Elisabeta Lipa și a lui Marius Urzică, campionii noștri olimpici care au scris istorie pentru sportul românesc de-a lungul timpului.

Alerg acest semimaraton  ce se desfăşoară în Bucureşti, în data de 27 martie, iar fiecare km parcurs va fi donat pentru amenajarea traseului destinat persoanelor cu dizabilităţi, din proiectul Drumul Maramureşului iniţiat de Asociaţia Origini Maramureş şi ASSOC România. Sponsorul tehnic al sportivului este Hummel prin Merasport.



Donați, așadar, cât vă lasă inima în așa fel încât să se poată strânge banii de care e nevoie pentru ca și persoanele cu dizabilități să poată ajunge în siguranță pe Drumul Maramureşului.

CONT: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040

Beneficiar: Asociația ASSOC

Mențiune: Maraton

Donaţii

Eurosport Romania susține Legal Half-Marathon, ca partener media oficial și va transmite LIVE competiția pe pagina de Facebook și pe www.eurosport.ro


Drumul Maramuresului reprezintă peste 700 km de natură și cultură, cu obiective de interes turistic răspândite în întreg județul. Persoanele cu dizabilități merită să se bucure de tradițiile și frumusețile noastre, doar că trebuie să avem grijă să le creăm condiții potrivite.
E nevoie astfel de descrieri clare ale traseelor, în care să putem preciza gradul de dificultate, distanțele, precum și obstacolele de pe drum, dar și de accesibilizări speciale. În restul lumii, asemenea facilități sunt obișnuite, doar la noi lipsesc cu desăvârșire. Și pentru că în orice e un început, ne-am gândit să contribuim cum putem. Misiunea noastră este una îndelungată, dar puțin câte puțin vom mai adăuga la Drumul Maramureșului accesibilizările de care e nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci cand bati la portile raiului...

 Rar mi-a fost dat sa imi fie atat de greu intr-o cursa de alergat pe munte. Rodnei Ski Race de anul acesta mi-a intins corzile sufletului l...