marți, 15 martie 2022

Alerg pentru ASSOC 2

 Hellou,

Impreuna putem ajuta, putem alerga si reusim sa fim oameni.Eu alerg, dumneavoastra ajutati cu un banut persoanele care au nevoie. 

Gasiti mai jos cateva explicatii si numarul de cont unde se pot strange niste banuti. 

Sponsorul tehnic alacestui eveniment este Hummel Romania prin Merasport Baia Mare, caruia ii multumesc frumos pentru sprijin si ajutor.





Amenajarea traseului Drumul Maramuresului pentru persoane cu dizabilitati este pe lista noastra de la primele planificari ale proiectului.

⚠️Parteneriatul Asociatiei Origini Maramures (AOMM) cu @assoc.romania , ne duce mai aproape de realizarea scopului nostru, acela de a amenaja traseul de peste 1000 km, astfel incat sa fie accesibil si persoanelor cu dizabilitati.

🏃‍♂️ Dan Coarda, jurnalist si om de radio, va alerga in scop caritabil pentru aceasta prima actiune, in competitia @legalrun.ro , ce se desfasoara la Bucuresti, in 27 Martie, iar fiecare km parcurs va fi donat catre amenajarea traseului pentru persoane cu dizabilitati.

🗣Hai să donăm pentru fiecare metru din maraton și, împreună cu Dan Coardă, să trecem linia de sosire învingători pentru cauza persoanelor cu dizabilități.

♿️ CONT: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040
Beneficiar: Asociația ASSOC
Mențiune: Maraton
https://www.assoc.ro/donatii/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci cand bati la portile raiului...

 Rar mi-a fost dat sa imi fie atat de greu intr-o cursa de alergat pe munte. Rodnei Ski Race de anul acesta mi-a intins corzile sufletului l...